Niet thermisch geleidende coating series

CP PHENOLICS B.V. introduceerde de niet warmtegeleidend phenol coating serie jaren geleden. Deze hoogwaardige formaldehyde inbrandcoatings geeft een uitstekende bescherming tegen corrosie en is uitermate geschikt om de binnenkant van stalen vaten te beschermen voor de opslag van ontvlambare vloeistoffen geclassificeerd als gevaarlijke goederen volgens klasse AI / AII en B alsook voor gevaarlijke, niet brandbare vloeistoffen. Deze coatings zijn bestand tegen waterdamp en sterke temperatuurschommelingen. Ook bieden zij uitstekende chemische bestendigheid tegen zure media in hoge concentraties.

Toepassingen:

  • Drukvaten (separators)
  • Tankcontainers
  • Koelwater pijpleiding
  • Pompen
  • Kleppen

Voor het inwendig coaten van kleppen maken wij ook vaak gebruik van FBE coatings. Deze Fusion Bonded Epoxy coating vraagt om een speciale applicatie techniek. Zeker als het om lastig bereikbare plaatsen gaat. Het is altijd een proces waarbij het werkstuk eerst verhit moet worden in de polymerisatie oven, waarna op het warme oppervlak de coating, welke in poedervorm is, zal worden aangebracht. Dit vergt kennis en ervaring i.c.m. de juiste techniek, welke wij in de afgelopen jaren hebben gefinetuned naar het hoogste niveau.

Het inwendig coaten met onze CP Phenolics® gebakken fenol coating voor excellente bescherming van ISO-tankcontainers. Alle onderdelen worden behandeld zoals, spill boxes, flenzen, covers and siphon tubes.

Alt Text
испытание труб для сырой нефти

CP PHENOLICS B.V. heeft ervaring in het intern coaten van oil provers. De coating beschermt het apparaat en maakt ze extreem glad dat de precieze metingen garandeert.

Click here to add your own text