Beunkoelers

CP PHENOLICS BV is marktleider in de behandeling van beunkoelers met phenol inbrandcoatings. Dit is belangrijk voor de bescherming tegen galvanische corrosie en combineert dit met een hoge warmte- geleidingseigenschappen. Inmiddels hebben wij al duizenden beunkoelers behandeld met onze diverse type phenol inbrandlakken. Het coaten van een beun koeler is een geavanceerde applicatie welke expertise en ervaring vraagt. Door de jaren heen heeft CP Phenolics BV zijn coatproces kunnen optimaliseren voor een maximaal eindresultaat in kwaliteit voor een gecoate beunkoeler in allerlei formaten en uitvoeringen.

scheepskoeler

Gebruikte beunkoeler coaten

Ook gebruikte beunkoelers kunnen soms wel een onderhoudsbeurt gebruiken. Vaak betekend dit dat de beunkoeler opnieuw moet worden voorzien van een beschermende laag met een van onze gebakken phenol coatings. Daarin staat CP Phenolics BV graag tot uw dienst, of het nu gaat om alleen een coating aanbrengen of het compleet ontzorgen van het traject bij een onderhoud, incl. wereldwijd transport. Het CP Phenolics® Box Cooler Treatment Program is de beste keus voor een optimaal resultaat.

CP PHENOLICS® Box Cooler treatment

Na onze behandeling leveren wij een koeler terug die zo goed als nieuw is, die de volledige koel capaciteit terug zal brengen en daarom weer voor jaren van intensieve dienst kan zorgen.

Koelers bij aankomst

Koelers na reiniging

Koelers na zandstralen

Koelers na coating

Koelers met coating en kunststof kappen geïnstalleerd

CP International

Kijk ook eens waar wij u nog meer mee van dienst kunnen zijn op onze CP-International website.