Toepassingsgebieden

CP PHENOLICS B.V. is vooral actief in de volgende branches:

Chemische Industrie

De binnenkant van shell & tube warmtewisselaars coaten voor de bescherming tegen zure of alkalische vloeistoffen en dampen.

Voedingsindustrie

Uitwendig coaten van (gevinde)luchtkoelers voor bescherming tegen zure of alkalische dampen of het coaten van de binnenkant van trechters en transportleidingen als bescherming tegen allerlei producten of wanneer een goede stroom nodig.

Olie- en gasindustrie

De binnenkant van shell & tube warmtewisselaars coaten voor de bescherming tegen zure of alkalische vloeistoffen en dampen. De buitenkant van (gevinde) luchtkoelers coaten voor de bescherming tegen zure of alkalische dampen. De binnenkant van de olie-provers coaten voor de bescherming tegen de schurende invloed van de neopreen metering bal en een goede doorstroming voor goede metingen.

Diepzee projecten

De binnenkant van diepzeese regelkleppen of in en uitwendig coaten van diepzeese pijpleidingsystemen voor de bescherming van tegen zout water of schurende werking en of de bescherming tegen zure of alkalische vloeistoffen en dampen.

Offshore industrie

Het uitwendig coaten van boxcoolers voor bescherming tegen galvanische corrosie en of voor een goede aangroei werende werking. Bescherming van alle soorten leidingen en skids tegen zeewater of andere chemische dampen en vloeistoffen.

Sprinkler industrie

De binnenkant van de sprinkler buizen coaten voor de bescherming tegen microbiologische corrosie (MIC) en het veiligstellen van de werking en de betrouwbaarheid van brandbeveiliging.